7 minuter Podcast

7 minuter Podcast med Sveriges Radio. Hur hade just du förberett dig?

Lite av en dröm blev förverkligad under november 2015. Dock är den stora drömmen TV. Men det får nog vänta! 😉
Någon! Fortfarande okänd människa, gjorde en ‘headhunting’ på mig. Med direktsändning i radio satt jag med Radio Gotland och gav min korta historia om mig, min familj och företagarlivet på Gotland.

Radio Gotland tyckte det lät som ett spännande inslag med en berättelse av mig, Om mig(med livets bagage), som träffat den stora kärleken,
flyttat till Gotland(2010/11) och startat eget företag. Från att ha varit anställd stora delar av mitt liv och flyttat från fastlandet (Nynäshamn).

En liten variant av  ‘Här är ditt liv’ med Lasse Holmqvist. Kanske inte många från dagens ‘yngre’ generation efter min generation som kommer ihåg den tv-profilen.
Detta var dock en tv-show under 80-90’talet. Men direktsänd radio duger alldeles lagom för mig. I alla fall nu som gröngöling.

 

RadioGotland          kennethmeijer-radio-gotland

Det blev lite…  Ehh… ja, jo!.. tillsammans med några repeat av meningar då och då. Men övning ger ju färdighet. Så är det ju. Förmodligen inte sista radiosändningen häller. ?

Du kan lyssna på Podcasten genom ljudfilen nedan. Intervjun är 7-8 minuter lång. I skrivande stund kan jag ärligt säga, intervjun hade gärna fått vara 15 minuter lång istället. Du anar inte hur fort tiden går i direktsändning.