Företagsbloggens grundare

Kenneth Meijer.

Uppvuxen i Nynäshamn, numera bosatt på den underbara ön Gotland sedan 2010. Sambo med en fantastisk kvinna. Tillsammans har vi 3 grabbar och ett hus på landet med ett underbart läge. Livet leker helt enkelt.

Entreprenör sedan många år. Fungerar lite som en obotlig idéspruta och ser ofta potentialen i olika situationer och skapar gärna möjligheter i form av digitala verktyg för människor i vardagen.

Jag är lite av en tusenkonstnär har andra sagt.

 

 

 

 


Har sedan tidig ålder ett stort intresse för it-branschen, datorer och övrig teknik. Med datorn som verktyg har kompetensen utvecklat sig i programmering och datorbygge. Senare i livet tog nyfikenheten nya tag och det blev hemsidebyggen i WordPress och IT i allmänhet som t.ex. sociala-medier. Är idag anställd som säljare inom helt annat område och driver Företagsbloggen som en bisyssla.

Sidan blogginlägg finns för dig som gärna vill kunna ta del av och ha lite koll på information kring teknik, IT och säkerhet eller t.ex. sociala medier, utan att för den delen känna att du drunknar i all information som finns att hitta på webben.

Digitala verktyg för att bygga professionella nätverk – LinkedIn och
Facebook som även utvecklar nätverksgrupper för olika branscher.